Cinta yang satu pada mu ya Allah s.w.t
Hey! Okay I'm Halim. Birthday on 22nd September 93
Proud to be Johorean! :D I have one brother and one little sister, and ofcourse awesome parents. I enjoy sleeping, eating, lepak and many more funny things. Love to play futsal and badminton. I also am constantly on the move with ideas. HAHA I’m going to add more to this entry later on when I think of some other stuff to say :)


The rain, the winter spring has made us fade away

HAHA BOTAK BOTAK KOOL !
(:


I really wonder how you feel on these nights so alone

SHAZLIE SYED IQBAL ASYRAF BARRY MIOR AFZAL SYAMIL ASPA EMIRUL HANIF IQBAL SYAUQIE AIMAN BOBU CHAN AMIRUL YUNUS THAT'S ME!

Template by azyra (:
Banners:
rock on!
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
February 2011 March 2011 May 2011 June 2011 December 2011 February 2012 November 2012 May 2014

Kenal mana?
Saturday, May 17, 2014 || 3:27 AM


Siang berlalu pergi malam menyapa diri, dan begitulah hari hari seterusnya. Tatkala orang ramai sibuk dengan hal masing masing, bermulalah cerita aku dan dia. Hmm, agak sukar sebenarnya nak mulakan cerita ni, maklumlah dah lama tak menaip. Jari jari pun dah keras tak berlagu, idea pun entah hilang ke mana. Nak dijadikan cerita aku kenal time sukan karisma terengganu. Biasalah, mula mula kenal mana ada perasaan, rasa macam lepak mamak sengsorang sambil minum air kosong. Tak macam meja sebelah, meriah dengan makan minum, gelak tawa rakan, seronok rasanya. Orang kata sambil menyelam minum air, tapi kalau dah minum air kosong tak ke tawar rasanya? Kalau nak manis, kena lah ada perisanya. So dia lah yang memaniskan air kosong aku tadi. First time nampak dia rasa biasa biasa je, kali ke dua tarik nafas pulak, haa bila dah kali ke tiga ni takleh tahan. Awek yang selama ni aku dok usha dok peghati betul betul depan mata. Eh ngantok pulak. Esok lusa laa sambung




+ FOLLOW ME